Bericht versturen
Contacteer ons

Contact Persoon : Ashley Chen

Telefoonnummer : +86 13967527833

WhatsApp : +8613967527833

Free call

Plastic koppen met gemeenschappelijk enkelen

June 9, 2023

Laatste bedrijfsnieuws over Plastic koppen met gemeenschappelijk enkelen

Gisteren, interviewde deze verslaggever meer dan 20 mensen, kan no one Kosmetische Buis het publiek de houdbaarheid van plastic containers vertellen. In het onderzoek, is de gemeenschappelijke food-grade plastic producten, met drie of vier jaar of zelfs langer gemeenschappelijker.

„Ik hoorde slechts teken de productiedatum, is de houdbaarheid gehoord.“ De bezoeken, één of andere plastic zaken van de productenverkoop namen een paar producten aan verslaggevers, of glas of kom, hebben geen houdbaarheid.

Later, contacteert de verslaggever onder een plastic kop op de contactgegevens, de fabrikant, beantwoordde het personeel dat de huidige staat slechts vereist etiketterend materialen, gebruik, productie datum van de Pompbuis, de nota de Zonder lucht, enz., daar geen houdbaarheid van één zijn.

De supermarkten en andere het winkelen trefpunten in de stad, toen de verslaggever plastic producten raadpleegde kunnen gebruikte oud zijn, is de meerderheid van het Kopen van Gids om te antwoorden: „om uitgeput geraakt, met niet slecht te veranderen blijven gebruiken, kennen wij het niet werkelijk hoe lang. “

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

ashley@wanrongtube.com
+8613967527833
Glenlemon
+86 13967527833